FULL BODY JÓGATERÁPIA

Full Body Mozgásszervi Jógaterápia


A Full Body Mozgásszervi Jógaterápia egy egészségügyi szakember által (mesterdiplomás gyógytornász) vezetett komplex mozgásszervi terápia, melyben a jóga ászanák és gyógytorna gyakorlatok egymással összeolvadva járulnak hozzá a teljes test mobilitásának visszanyeréséhez és a gerinc körüli izmok erősítéséhez. A légzéssel egybekötött jóga ászanákhoz hasonló mozdulatok gyakorlása által az egész test mobilizációja és az izomzat rugalmasságának növelése érhető el a testtudat fejlesztése mellett. A flow élmény garantálja a testi és lelki harmóniát, melynek gyakori átélésével, az immunrendszer serkentésével a test öngyógyító folyamatait segíthetjük elő.

Minden gyakorlatot az órán résztvevők aktuális állapotához tudjuk igazítani, így mindenki az éppen aznapi kapacitásának megfelelő nehézségű gyakorlattípust tudja elsajátítani, megtapasztalni.

A Full Body Mozgásszervi Jógaterápia alapvetően kiscsoportos óra (3-5 fő), de lehetőség van egyéni órákat is venni. Kortól, mozgásadottságtól függetlenül mindenkinek ajánljuk.

Csoportos óráinkhoz bármikor csatlakozhattok, az órák minden kedden 18 órakor kezdődnek, előzetes bejelentkezés szükséges, melyet az alábbi űrlap kitöltésével rendezhettek:

További információ és online foglalás


Cím:
Attila út 79., 1012 Budapest

Telefonszám0620 207 37 51

E-mail:

info@kkphysio.hu

Facebook