Szolgáltatások


Korai fejlesztés

Komplex vizsgálatot követően a gyermek állapotának megfelelő, tervszerűen felépített fejlesztő foglalkozást biztosítunk annak érdekében, hogy az esetleges mozgásfejlődésbeli lemaradást csökkentsük vagy az izomtónus eloszlást normalizáljuk. Mindeközben a szülőket tanácsadással segítjük, a szükséges otthoni foglalkozást közösen begyakoroljuk.

Fizioterápia, manuális kezelések

Személyre szabott gyógytorna gyakorlatok, kezelések, terápiák, csoportos órák 

Mozgásfejlesztés óvodáskorúaknak

Állapotfelmérést követően, egyéni igényeknek megfelelő játékkal színesített vidám hangulatú fejlesztő tornát biztosítunk óvodáskorúaknak, legyen szó akár iskolaelőkészítésről, tartásjavításról, mozgásszervi panaszokról vagy mozgásfejlődésbeli eltérésekről. 

 

Rehabilitáció

Sérülések, csonttörések, csípő- és térd protézis, keresztszalag és egyéb műtétek utáni rehabilitáció. Segédeszközzel való ellátás, gyógytorna eszközök bérlése, életmódbeli támogatás.

Szülésre felkészítő torna, szülés utáni rehabilitáció

Komplex szülés előtti mozgásprogram, szülésre felkészítés és szülés utáni rehabilitációs terápia, mely lehetővé teszi a szülés után a mozgáshoz, sportoláshoz való biztonságos visszatérést. Szétnyílt hasizom, inkontinencia, csásázármetszés utáni terápiával is foglalkozom.

Medical flossing

A terápia során az egyes izmokat, ízületeket, fasciát egy speciális gumiszalaggal (floss szalag) körbetekerjük (kompresszió), majd a kezelendő testrészt célzott gyakorlatokkal mobilizáljuk.

Állkapocsízületi terápia

Az állkapocs kattogás, ropogás, csikorgás és az ezekből származó fájdalom nagyon sok embert érintő és igen összetett probléma. Forduljon hozzám bizalommal!

Gyermekek kutya asszisztált
mozgásterápiája 

Szakdolgozati kutatásomat továbbgondolva várok minden gyermeket a speciális kutya asszisztált mozgásterápiára.

Masszázs

Frissítő-, lazító-, svéd- és sportmasszázs szolgáltatásainkon kívül mézes masszázs is elérhető, mely nemcsak a bőr és a kötőszövet frissességét szolgálja, hanem az izmok és lágyrészek intenzív mobilizációja révén hosszantartó rehabilitációs hatással is bír.

Online 

Online platformon (Facetime, WhatsApp, Skype, Viber) folyamatos kontroll alatt, személyre szabottan tudjuk folytatni a megkezdett terápiát és biztosítani a folyamatos rehabilitációt, illetve új páciensek számára konzultációs lehetőséget biztosítok.

Az online konzultáció nem helyettesítheti a teljeskörű személyes állapotfelmérést!

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, adja meg adatait és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot