Szolgáltatások


Konzultáció, állapotfelmérés

Minden kezelés előtt elengedhetetlen a kórtörténet megismerése és a mindenre kiterjedő állapotfelmérés, hogy a lehető leghatékonyabb, személyre szabott terápiát alkalmazhassuk.

Fizioterápia, manuálterápia

Személyre szabott gyógytorna gyakorlatok, kezelések, terápiák, csoportos órák 

FDM 

Fascia Disztorziós Modell

Ez a nagyon hatékony fájdalomcsillapító terápiás módszer Steven Typaldos amerikai orvos nevéhez köthető, aki a kötőszövetet érintő elváltozásokat 6 csoportba sorolja be. A terapeuta a páciens testbeszédéből állapítja meg, hogy melyik típusú disztrozió (sérülés) igényel kezelést.  

Rehabilitáció

Sérülések, csonttörések, csípő- és térd protézis, keresztszalag és egyéb műtétek utáni rehabilitáció. Segédeszközzel való ellátás, gyógytorna eszközök bérlése, életmódbeli támogatás.

Szülés utáni rehabilitáció
Mummy tummy torna

Komplex szülés utáni rehabilitációs program, mely lehetővé teszi a szülés után a mozgáshoz, sportoláshoz való biztonságos visszatérést. 

Medical flossing

A terápia során az egyes izmokat, ízületeket, fasciát egy speciális gumiszalaggal (floss szalag) körbetekerjük (kompresszió), majd a kezelendő testrészt célzott gyakorlatokkal mobilizáljuk.

Állkapocsízületi terápia

Az állkapocs kattogás, ropogás, csikorgás és az ezekből származó fájdalom nagyon sok embert érintő és igen összetett probléma. Forduljon hozzám bizalommal!

Gyermekek kutya asszisztált
mozgásterápiája 

Szakdolgozati kutatásomat továbbgondolva várok minden gyermeket a speciális kutya asszisztált mozgásterápiára.

Online gyógytorna

Online platformon (Facetime, WhatsApp, Skype, Viber) folyamatos kontroll alatt, személyre szabottan tudjuk folytatni a megkezdett terápiát és biztosítani a folyamatos rehabilitációt.

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, adja meg adatait és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot