Előzetes bejelentkezés szükséges
hu

Fontos tájékoztatás a koronavírus                        kapcsán

2020.03.06

Kedves Pácienseim!

Remélem, hogy jól vannak és sikerül megbirkózniuk a koronavírus járvány miatt kialakult erőt próbáló helyzettel! Egészségügyi dolgozóként folyamatos kapcsolatban állok az Emberi Erőforrások Minisztériumával és személyes felelősségemnek érzem, hogy ezúton is tájékoztassam Önöket a kialakult helyzetről. A vírusterjedés lelassításának egyetlen és legfontosabb módja, ha a társas tevékenységeket, a szociális interakciókat a lehető legminimálisabbra csökkentjük.

A legjobb, amit tehetnek, ha ebben az időben otthon maradnak és otthonról próbálják folytatni a mindennapi feladataikat.

Alkalmazkodva a kialakult helyzethez kollégáimmal konszenzusban meghoztuk azt a nehéz, de felelősségteljes döntést, hogy egy ideig nem fogjuk Önökkel a megszokott módon folytatni a gyógytornát.

Jelenleg nincs lehetőségünk házhoz járni, továbbá rendelőinket is bezártuk, ezzel is a vírus terjedésének lassítását elősegítve. Sokukkal hosszú hetek, hónapok fáradtságos munkájával, kitartó gyakorlással és szorgalommal elértünk már egy bizonyos egészségi állapotot, melynek megőrzése és további rehabilitáció elősegítése érdekében minden tőlem telhető szakmai segítséget megadok.

Bár a személyes kontaktushoz kötött manuálterápiát egy ideig nélkülözni kényszerülünk, azonban a további fejlődésről nem kell lemondanunk! Online platformon (FaceTime, Skype, Messenger video, Viber, WhatsApp...stb) személyre szabottan, folyamatos kontroll alatt tudjuk folytatni a megkezdett terápiát. A megváltozott körülményekhez alkalmazkodva speciális gyakorlatsorokkal tudom tartani a megszokott, eredmény centrikus színvonalat és biztosítani a folyamatos rehabilitációt.

Ha segítségére lehetek online formában, kérem a megnövekedett érdeklődés miatt mihamarabb egyeztessünk időpontot, hogy a személyre szabott mozgásprogramot alaposan kidolgozhassam Önnek!

Megértő együttműködésüket köszönve, üdvözlettel

Kornis Krisztina